SLS-printing på Eide

Når man trenger en ting 3d-printet, er det ikke alltid like enkelt å vite hvilken teknologi man skal bruke. Den rimeligste metoden er FDM, men denne teknologien har mange begrensninger. Det er der SLS-printing kommer inn – med denne teknologien kan man lage objekter i høy kvalitet, selv når det gjelder objekter med svært detaljerte former, helt uavhengig av begrensningene gitt av FDM.

SLS-printing er en teknologi som har vært brukt i industrien i mange år, og som nå også er tilgjengelig for privatpersoner og mindre bedrifter.

Fordeler med SLS

  • Høy overflatekvalitet, modeller som kan brukes som de er eller enkelt lakkeres til ønsket farge og overflate
  • Færre begrensninger i design (overheng er ikke et problem)
  • Sterke deler, kan brukes til produksjon av små serier
Photo: Formlabs

Lokalt på Nordmøre

Jeg holder til på Eide på Nordmøre, ca midt mellom Molde og Kristiansund.

En fordel med å bruke en lokal SLS-printing-tjeneste er at du får hjelp av fagfolk til å velge riktig design og metoder for akkurat ditt prosjekt, samt at du slipper å bekymre deg for at prosjektet ditt ikke blir ferdig på grunn av mangel på kapasitet eller utfordringer med design.

En annen fordel med å bruke en lokal SLS-printing-tjeneste er at du slipper å betale for dyre fraktkostnader og vente på transport. Ved å bruke en lokal tjeneste kan du hente objektet ditt selv, eller få det sendt til en adresse i nærheten.

Ta kontakt hvis du trenger hjelp til å finne ut om SLS-printing er det riktige for ditt prosjekt, og for å få faglig støtte til design av dine deler.